Zelene zgodbe Ustvarjalne Evrope

/
Dobre prakse za (bolj) trajnostno mednarodno (so)delovanje in mobilnost v kulturi sta prispevala Zavod Projekt Atol in Urbanistični inštitut Republike Slovenije (UIRS).

Zelene zgodbe Ustvarjalne Evrope so del serije Zgodbe Ustvarjalne Evrope – Creative Europe Stories, katerih namen je promocija programa EU Ustvarjalna Evropa ter izpostavljanje uspešnih pobud, ki so jih slovenske organizacije razvile v sodelovanju z evropskimi partnerji.

»Zelena izdaja« zgodb Ustvarjalna Evropa se osredotoča na dobre prakse za (bolj) trajnostno mednarodno (so)delovanje in mobilnost v kulturi. Tokratne zgodbe sta prispevala Zavod Projekt Atol (Uroš Veber) in Urbanistični inštitut Republike Slovenije (Nina Goršič in Matej Nikšič).

Kmalu sledijo zelene zgodbe, ki so jih prispevali Bunker, Prostorož in Otok. Serijo Zgodbe Ustvarjalne Evrope pripravlja Zavod Motovila, ki izvaja naloge CED Slovenija.

CC BY-ND Priznanje avtorstva – Brez predelav 4.0 Mednarodna. Delo se lahko distribuira nekomercialno ali komercialno, pod pogojem, da se navaja avtorja izvirnega dela in da se izvirnega dela v ničemer ne spreminja.

#Creativity4Sustainability