Dve mladinski predstavi Gledališča Glej uvrščeni na festival MIT

/
Gledališče Glej v sklopu projekta Future = NOW! S podporo Ustvarjalne Evrope vabi v Ljubljano na dve brezplačni predstavi 17. in 31. januarja, ki sta bili uvrščeni na MIT – Festival mladinskega inovativnega teatra.

Spored predstav:
* Infratanko, 17. januar 2023 ob 20.00 uri
* Pride tak dan, pride tako leto, pride pajk, 31. januar 2023 ob 20.00 uri
Lokacija: DIC Kreatorij, Poljanska 26, Ljubljana

Projekt FuN! Future = NOW! S podporo Ustvarjalne Evrope vse skupaj poziva, da se resnično povežemo, ne le na lokalni in nacionalni ravni, ampak tudi transnacionalno in medsektorsko. Projekt se osredotoča na vprašanja spola, okoljske krize in socialne inkluzije. Skozi projekt se bodo gradili mladinski manifesti, ki bodo temeljili na temeljitih raziskavah, lokalnih predstavitvah manifestov, lokalnih konferencah in festivalih, kot tudi na mednarodnih koprodukcijah, razvoju spletnih metodologij in digitalnih vodnikov ter filmov za izmenjavo našega znanja po koncu projekta.

Vabilo na predstavo

Mladinski predstavi Infratanko in Pride tak dan, pride tako leto, pride pajk, ki sta nastali v sklopu projekta FuN!, sta bili uvrščeni v tekmovalni del novega festivala MIT – Festivala mladinskega inovativnega teatra. Ta bo potekal v Kreatoriju Dijaškega doma Ivana Cankarja.

Brezplačni predstavi bosta na sporedu 17. januarja Infratanko in 31. januarja Pride tak dan, pride tako leto, pride pajk v DIC-evem Kreatoriju na Poljanski 26 v Ljubljani, obe s pričetkom ob 20.00 uri. Več informacij na povezavi tukaj.