Europa Cinemas

Program
Ustvarjalna Evropa (2014-2020) - MEDIA 
Leto
2016 
Oznaka
N/A  
Rok
četrtek, 15. september 2016 zaprt

Upravičeni prijavitelji

Na razpis se lahko prijavijo prikazovalci naslednjih držav:Albanija, Avstrija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška, Ciper, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Makedonija, Malta, Črna Gora, Nizoemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Združeno Kraljestvo.
Za uspešno prijavo sledite naslednjim korakom:1.Potrdite svoj interes, da se prijavljate na razpis Europa Cinemas. Pošljite mail na info@europa-cinemas.org, z naslednjimi informacijami:
–ime in naslov kinematografa
–število platen, s katerimi razpolaga kinematograf
–ime, naslov, telefon/faks (napišite oznako države in poštno številko) in e-mail naslov organizacije
–ime, priimek, naslov in e-mail naslov zakonitega zastopnika
–ime, priimek, e-mail in funkcijo kontaktne osebeS strani Europa Cinemas boste prejeli vaše uporabniško ime in geslo, ki vam bo omogočal dostop do t.i. Member Zone.2. Opravite registracijo v t.i. Member Zone in sledite navodilom.
Vnesite vse informacije, ki se nanašajo na kinematografe in prikazovalce ter program za prvi semester l. 2016 (lahko naložite tudi excel dokument).3. Dokument pošljite po pošti
Dokument naj vsebuje natisnjeno elektronsko prijavnico, ki mora biti datirana in podpisana. Priložite tudi seznam pobud, ki so usmerjene k mlademu občinstvu, kopije publikacij, ki jih je izdal kinematograf, kopije računov za distributerje ter uradni dokument, ki potrjuje registracijo prikazovalcev. Preko e-maila pošljite še fotografije kinematografa in prikazovalca.Več informacij najdete v vodniku za prijavo.

Rok za prijavo in časovnica

Za vstop v mreže s 1. januarjem 2017, je obdobje za prijavo od 1. julija do 15. septembra 2016.

Svetovanje

Za pojasnila v zvezi z razpisom in podprogramom MEDIA je kontaktna oseba na CED Slovenija Sabina Briški (sabina.briski@ced-slovenia.eu).

KULTorki
Ekipa CED Slovenija vam je na voljo za poglobljeno individualno svetovanje o programu Ustvarjalna Evropa vsak torek med 10. in 14. uro v kulturno-informacijskem centru Kult3000, na Metelkovi ulici 2 v Ljubljani. Obvezen je predhodni dogovor glede termina svetovanja prek e-pošte info@ced-slovenia.eu ali telefona (01) 300 87 87.